23 Aralık 2007 Pazar

Trail Blazers, Portland Trail Blazers

[Greg Oden]


2007 draftı 1. sıra seçimi Greg Oden tek maç yapmadan sezonu kapatınca Portland'ın elinde Atlanta, Minnesota ve Seattle ile beraber ligin en dandik kadrosu kaldı... Kadronun potansiyeli olduğu kesindi ama tecrübe açısından ancak benden iyi durumdaydılar ve takımın üzerine kurulması beklenen -45 yaşında gözükmesine rağmen 88li olan- adam sahaya çıkmadan sezonu kapatmıştı.

Son 10 maçını kazandı bu kadro. 15-12 ile kuzeybatı lideri Denver'ın yarım maç gerisindeler...
Bu yükselişte Utah'ın payı da var elbette. Utah son 10 maçta 2 galibiyet aldı. 15-14 ile hemen arkalarında 3. sıradalar kuzeybatıda..


Portland'ın sitesinde de belirttiği gibi

What does it take to win a perfect 10?

It takes Travis hitting a game winner
It takes Joel blocking 5 shots in a game
It takes Channing scoring 14 in a quarter
It takes James shooting 55% from 3 point range
It takes Brandon to win back-to-back player of the week
It takes team basketball

Let's make it 11 together..


[maç kazandıran basket]

Şu an playoff'lar başlasa Utah ve Houston maçları televizyondan izlerler sene. ilk galibiyetini 7. maçında alan Golden State ve Fenerbahçe Ülker'den hallice kadrosu ile Portland ilk iki olan Phx ve Santonio ile eşleşir.. Golden State - Phoenix eşleşmesi bi yanda Portland - San Antonio eşleşmesi bi yanda... İlginç bi sezon oluyor bu sene..

not: bu arada Atlanta için de kötü kadrosu var imalı laflar ettim ilk paragrafta, onlar da 14-12 ile güneydoğu'da Orlando'nun ardından ikinci sıradalar Miami ve Washington'a yukarıdan sırıtıyorlar şu aralar..

Hiç yorum yok: